Kjære mamma ...

Hei !

Takk for alle tilbake meldinger ang lafte innlegget. Mamma lurte på hvor jeg hadde tolmodigheten i fra og det lurer jeg også på men jeg vil tro det er en blanding av både mamma og pappa.
Jeg er nok ganske tolmodig av meg, jeg er også en stille og rolig person som egentlig gjør lite av meg. Jeg mener selv at jeg er veldig lik mamma i personlighet.

Mamma vist du synes jeg er tolmodig så kan jeg si at laften i innlegget i går var bare 1/4 del av alt som skal pusses. Jeg pusser fortsatt pr i dag...( gjør noen andre små ting innimellom når jeg kjenner jeg trenger forandring...)  I går trengte jeg litt forandring og rev da tapet på det som skal bli soverom.

Innimellom tapet og riving begynte tårene og renne når jeg tenkte på mamma.....

Kjære mamma....( nå renner de igjen ...)

 Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg !
Jeg skulle ønske det var en behandling som kunne gjøre deg frisk ( eller bedre..) !
Du er så tolmodig, snill, omtenksom og klager ikke....
Du sitter der på rommet ditt på "heimen" og sprer ut gode tanker til andre i form av bursdag hilsener, god natt hilsener og ønsker om en fin dag. Du vil at alle skal ha det bra...
Du lurte på hvor jeg har tolmodigheten i fra...
Når jeg tenker etter så er det kansje etter deg ? Du er tolmodig du..
Jeg liker å lage mat og selv om du lanskje ikke tenker over det så har jeg nok snappet opp mange tips og ideer i løpet av alle middagene du har laget til oss. Du har vært min inspirasjon, du har alltid laget GOD MAT ! 
Mamma, jeg beundrer deg, Jostein beundrer deg. Du er bare GOD. Vi er veldig glad i deg...

Sko ønske du aldri hadde blitt syk....

Du er alltid i mine tanker når jeg "jobber i huset" så selv om du kansje aldri får komme på besøk og se så er du med allikavel, igjennom bloggen !

Det er en "drivkraft" i seg selv for meg ....

Ha en fin dag kjære mamma og alle dere andre...

Kommentarer

  1. Nå renner mine tårer også. Vært et ord du skriver om Mamma er sant. Vi er heldig som har hun ☺ Glad i dere Mamma og Søster. Og du Kjære Søster har en drivkraft jeg beundrer ��

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg