Laften før og etter !

Hei..

I går tenkte jeg å vise dere laften i stua men det endte med et innlegg til mamma og et innlegg som dere andre kunne lese og se hva mamma betyr for meg og for resten av vår lille familie. Jeg tror nok at jeg på en måte "fortrenger" at mamma er syk for når jeg reflekterer over det så tar følelsene overhånd, ingen ønsker å se sine foreldre "ha det vondt" ! Mamma og pappa ----> Glad i dere begge !


Jeg ønsker at bloggen skal gjenspeile meg som person siden jeg er forfatteren bak den. Jeg skriver den på min måte både med tanke på ord og utrykk, det å vise følelser synes jeg er en god egenskap. Man skal være den man er å ikke prøve å være annerledes. Å være Deg selv er som regel den beste utgaven av deg og den som vil ha det best i det lange liv ...
Jeg liker å dele med dere det vi holder på med i huset men det betyr ikke at jeg er "superwoman" av den grunn selv om jeg jobber meg igjennom diverse oppgaver.   

Jeg er ufør og har vært det i over et år.....! Jeg er ikke et dårlig menneske av den grunn,selv om jeg ikke har en fast jobb å gå til vær dag.Kansje noen mener noe om det, for noen må mene noe om alt.  Noen dager hos meg er gode og andre mindre gode Alle kan bli syke og det kan plutselig være deg. Det viktigste jeg har lært er å gjøre det beste ut av dagen på den ene eller andre måten så min jobb er pr i dag "huset" og det er en god "trening". 

Vi har alle noen forskjellige utfordringer i livet og mitt råd er : gjør det som er best for deg , gjør dagen din god og tenk positivt. Kom gjerne innom meg å slå av en prat vist du har noe på hjertet, Kansje jeg kan bistå og Kansje kan jeg hjelpe deg til å gjøre dagen bedre dersom noe var/er vanskelig..jeg lytter gjerne. Mailen min er : www.villatverrteigen@gmail.com vist du føler for det. Jeg vet det er mange som har det vanskelig og Kansje føler seg alene men du er ikke det ... 

Pr i dag så går det mye bedre med meg, jeg har stor innteresse for Interiør. Jeg deler vårt hjem på Instagram hvor jeg har over 30.000 følgere og jeg deler renoveringen på bloggen. Jeg har hele tiden tenkt at jeg skal holde meg "selv" litt i bakgrunnen og gjemme meg litt bak "skriften" og bloggen men så tok jeg et valg og "trosset en milepæl" og deler nå bilder som jeg selv er med på....
Jeg vil gjerne være en inspirasjon til personer som kansje er i en eller annen form for renoverings fase , kansje finner du tips og ideer igjennom bloggen eller kansje du rett og slett bare synes det er gøy og følge. Uansett velkommen er du og kom gjerne med innspill i en kommentar.

I går viste jeg bilder "live" i fra huset på Facebook hvor jeg fjernet tapet, det får du se i et senere innlegg. Jeg er ingen "selfie" type men jeg har bestemt meg for å være det innimellom. Det er viktig å utfordre seg selv litt innimellom tror jeg og så er det jo litt gøy =)))

Men vet dere hva....jeg tror jeg viser dere noen bilder i fra laften i stuene nå.

Jeg har gjort samme prosess som på kjøkkenet.

Fjernet tapet.
Fjernet spikere og doret spikere.
Fjernet gammel "isolasjon" i mellom lafte lagene..
Pusset med båndsliper og multi sliper.

Og ikke vet jeg hva musklene på armene heter men de vokser ihvertfall hahahhaha.....*smiler* !


Før og etter :
Det er en liten "skavank" i hjørnet på denne veggen (bildet under ) men jeg tror vi har løst den "floken" nå...På bildet under ser du hva de brukte for å tette/isolere i mellom sprekkene på laften. Mye har jeg fått fjernet men noe henger dønn fast og jeg får det ikke bort. Det får bli som en del av historien.

Jeg er så FORNØYD med resultatet om jeg må si det selv, innimellom to, tre ganger har jeg klagd meg litt til Jostein over at jeg er lei av å pusse men så tar jeg meg sammen igjen. Jeg har jo valgt det selv og jeg har faktisk aldri gjort noe slikt før. Jeg er ikke redd for å prøve. Jeg begynner litt varsomt til jeg finner en teknikk som fungerer. Lurer du på Jostein holder på med ? Det får du se i neste innlegg :) 

Dagens tips er : VÆR IKKE REDD FOR Å PRØVE !!!

Ha en fin dag dere, takk for at du tittet innom =)

-Mona


Kommentarer

Populære innlegg