Litt her og litt der....!

Hei !

Ny uke og fortsatt pent vær, det klager vi ikke på. Det jobbes i huset selv om det er pent vær, varmen gjør en mindre effektiv ihverfall for meg. Jostein er god å stå på men jeg er god å vase når det blir så varmt. Kroppen føles som bly og ting går i "slowmotion" ! På Fredag hadde vi fri og tok oss en aldri så liten tur til byen på ettermiddagen og så på Smaaby åpningen og blomster toget etterfulgt av mat på Portofino. Det er alltid kjekt å gjøre noe helt annet enn oppussing.
Lørdag var det på ann igjen. Utenfor stue vinduene var det full aktivitet og rigging til Streetpartyet. Planen var egentlig å gå på Streetpartyet men det ble litt ute arbeid i stedet i kvellinga. Musikken hørte vi på i bak gården 😄

Innimellom all oppussing passer vi på og få litt frisk luft og da gjør vi litt hage arbeid. Vi har laget til et par blomster bed i bak gården hvor jeg skal plante ned noen stauder og diverse blomster. Dette har vi prioritert for at blomstene skal få " satt seg" og røttene få godt feste allerde i år.  Da kan vi følge veksten allerede i begynnelsen av våren til neste år. Vi liker å se utviklingen til planter og busker som vi selv har plantet.
Deler noen blomster bilder i Tverrteigen og blomsterbeddene vi har laget i byen 🌸





Vi bruker kant stein til å lage bedd. Det er renslig og stabilt. Det tar litt tid men så er det viktig å gjøre jobben skikkelig når man først kjøper såpass dyre steiner. Vi begynte med dette for et par uker siden og har tatt det litt innimellom. Vi ble ferdige i går !







På Lørdag ble det litt kapping og da var det bånn gass i mellom slagene på Streetart festivalen for ikke å forstyrre musikken.


Det støver ikke så rent lite....


Det legges plast rundt kantene og fylles pukk og stein rundt kanten hele veien rundt for god drenering og også for at frosten ikke skal presse steinene utover.



Å lage blomsterbed med Syrin duft i luften er jo bare inspirerende 😄 Nå er det klart for blomster 👍🏻


Bedet i hjørnet er fylt med syrin trær, lavendel, flox og litt stauder innimellom. Til neste år vil det blandet seg forskjellige farger der ! Nå er det litt rotete siden det nettopp er plantet.



Kjekt når vi får gjort litt ute også innimellom. Nå skal det bare vokse mens vi fortsetter inne 😄
Kjøkken skapet er kommet og Jostein er i gang med monteringen, endelig.
Innlegg kommer innimellom mine by innlegg. Det har vært godt å spe med med litt andre innslag her på bloggen også og ikke bare oppussing og det kommer mer fra den vakre byen vår !

Stay tuned !

Har du sett lysbilde videoen min ? Vist ikke så kan du se den nå ! Ny oppdatert "video" kommer etterhvert. Husk å se den i fullskjerm og med lyd på...👍🏻😄


Ha en kjempefin Mandag 😄

-Mona

Kommentarer

Populære innlegg