Streetart in Flekkefjord City , see my Video ! ( Lysbildevisning )

Hei !

Det er med stor glede jeg i dag presenterer min aller første lys bilde visning her på bloggen min.
Bloggen min handler stort sett om interiør og huset vi pusser opp. Jeg er glad i å ta bilder, det er det ingen tvil om eller hur ??? Jeg finner også stor glede i så mye annet som bla annet å dele bilder med dere i fra vår flotte by, Flekkefjord. Flekkefjord er en så flott by, den trenger litt vedlikehold her og der det er ingen tvil. Som feks. på et bilde i videoen du snart skal få se så er den ene lyktestolpen i parken bare så "skjev" at det nesten er flaut. Ta det til etterretning Flekkefjord Kommune og rett den opp. Museumet trenger også et maling strøk så det var kjekt å lese i Avisen Agder at det står på listen over hva som bør prioiteres. Jeg mener som så at en turist attraksjon som museumet her i byen kan ikke fremstå slik som den er i dag, det er ikke bra. Apropro museumet, jeg har vært der og dere får se mer fra det i et innlegg i neste uke 😄

Tilbake til "videoen" ( lysbilder) min. Jeg er utrolig imponert over streetarten her i byen. Jeg merker at jeg begynner å eldres og ikke lengre er "ungdom" selv om jeg føler meg slik i huet av og til...!
Jeg ser ting på en annen måte og lar meg imponere og inspirerer av små ting.
Jeg har de siste par ukene brukt litt tid på og se meg litt rundt i byen jeg bor i....og jeg kan ikke fatte at jeg ikke gjør det oftere. Det var i aller høyeste grad PÅ TIDE ! Jeg har vandret rundt, sett på blomster, på huser, på dører, butikker og ikke minst den FANTASTISKE kunsten som er malt/sprayet rundt omkring. Nå er jeg så heldig at like bak huset vi pusser opp driver "AFK" som han kaller seg å maler/sprayer på veggen. Der er han på kveldene og jobber på sin kule kunst. Jeg "sniktitter" på avstand og i går dristet jeg meg til å gå bort å snakke med han. Jeg skyr ikke alltid så mye og sniker meg på...! Han ønsket ikke at jeg sko fotografere han selv når han var i arbeid og det er helt Okei ! Han er forresten i fra Bergen og kommer til Flekkefjord for å pryde veggen på dette mur huset. Han maler på 2 sider på det. Han er ikke ferdig og det ferdige resultatet kan du se til helgen og vet du hva:
Jeg anbefaler deg så absolutt å ta deg en tur i helgen og se på kunsten, husene og alle blomstene i vakre Flekkefjord. Mange gjør det sikkert ofte men de av dere som det er lenge siden sist gjorde det: Kom dere ut i helgen og nyt solen, husene, blomstene, kunsten og ikke minst spis en GOD IS !

På Lørdag er det Streetart i Fjellgaten, der må du ta deg en tur. Jeg har aldri vært der men siden jeg skal bli en "byas" etter hvert så tror jeg at jeg må sjekke det ut !

Vi snakkes :) Ha en fin Torsdag ❤

Her er min Lysbilde visning, med bilder sett i fra mitt perspektiv.
Det er min aller første lys bilde video og den har "premiere" i dag.
Jeg blir kjempeglad om du vil dele den med dine venner ❤ Jeg er jo litt stolt av den for jeg er jo ingen data ekspert 🙈 Og du : HUSK Å VISE PÅ STOR SKJERM 🙊


Det blir nok flere "videoer" fremover 👍🏻

Takk for besøket og husk å nyte de fine sol dagene ☀☀☀

For mer info om Flekkefjord besøk :  Smaabyen Flekkefjord nettside

❤ - Mona Tobiassen Ersdal ❤

Kommentarer

Populære innlegg