" Hur det går "..

Heisan.

I dag er det overskyet og vet du hva ? Jeg synes faktisk at det gjør litt godt. Vist vi kan få litt regn også nå så får blomstene litt ekstra næring og det trengs. Tenker også på skogbrann faren som antagelig er veldig høy nå , det er så typisk på denne årstiden at det er skogbranner rundt omkring pga av tørken. Yr melder litt regn til i morgen så vi får se hur det blir !

Koser meg her med en god kopp kaffe og skriver et blogg innlegg. Tenker det er på tide med litt bilder av den fine doble døren i stuen. Den er virkelig en av huset`s fineste detaljer. En stund var jeg i tvil om den sko brukes i stuen pga. det føltes litt kompakt med den i mellom de to rommene men jeg følte magefølelsen og beholdt den. Jostein sa bare at det var det samme for han 😄 Han synes det blir bra uansett.

Døren er et møbel i seg selv og den er i heltre. Jeg har pusset den lett for å fjerne litt ujevnheter og deretter har jeg grunnet den med Oljebasert heftgrunn i fra Nordsjø Norge. Mange lurer nok på hvorfor jeg i dagens tider bruker et oljebasert produkt. Jeg skal si dere det at jeg er faktisk utrolig takknemlig for at dette produktet faktisk fortsatt er på markedet for det ble redningen i vårt hus. Det har oppstått problemer flere ganger med vannbasert maling rett på gammel linolje maling eller hva det nå er på de innerste veggene. Den vannbaserte kvist og sperregrunnen ( som jeg prøvde først) har reagert på underlaget.
Når det har skjedd har jeg måttet skrape den bort igjen og påføre Oljebasert produkt.
Nå bruker jeg bare det på gamle flater.
Jeg vil understreke at dette er mine erfaringer, jeg sier IKKE at dette er slik det er uansett. Det beste man kan gjøre er å snakke med en erfaren maler om slike ting og få gode råd og tips.
Terje på XL bygg i Flekkefjord er " min malings hjelper" , han har svar på et meste.
Jeg har brukt Oljegrunn først og Professional glans 80 i klassisk hvit som finish og jeg bruker nesten ALLTID malerkost og ikke rulle på treflater.
Glans 80 er en av mine favoritter. Den etterlater seg en nydelig "shine" på overflater og mot matte vegger så er det etter min mening helt unikt." I`m in LOVE sier jeg bare 😍 " i et par dører 🙈

Ha en fin fin kveld dere ❤️

-Mona / @behindabluedoor 🌹

Kommentarer

Populære innlegg