Kjøkkenet er på gang !

Hei !

Gooood Fredag dere. Det er så deilig å kunne skrive at det er fortsatt er sol ☀️☀️☀️ Det er bare helt fantastisk !!! Jeg er super happy for at temperaturen har sunket noen grader selv om det er sol, det gjør dagene litt lettere. Selv om dagene er fine og det er mye annet enn heller sko gjort enn å pusse opp så må vi bare bite tennene sammen og stå på. Totalt sett har det blitt en mye større prosess enn det vi hadde antatt og det har gått mye tid. Vi hadde nok trodd vi sko vært litt lengre pr i dag enn det vi faktisk er...!

Vi har selv valgt diverse løsninger som er tid krevende så vi kan takke oss selv for det. Eller rettere sagt jeg og mine ideèr og har gjort jobben vanskeligere og mer tid krevende for Jostein.
Både stuetaket, kjøkkengulvet og en løsning med trappen og gangen i 1 etage har tatt sin tid.
Vi kjenner begge litt på "presset" om dagen og alt som gjenstår og gjøre. Siden vi skal bo i huset så hadde det vært fint å kommet inn før vinteren og mørke tiden, det har vi nå satt oss som et mål.

En ting er sikkert at vi skal unne oss en liten uke enten til Sverige eller Danmark så blir det som det blir.
Og forresten jeg må bare si at jeg ser fram til vinteren hvor jeg skal kose meg i vår nye stue med gode bøker og baking på vårt nye kjøkken, og kjøkkenet er i Jostein i gang med. Han tenker så det knaker innimellom men det går bra 😄

Det etterlengtede hjørneskapet er på plass. Sjåføren i fra Drømmekjøkken kom i øs pøs regnvær klokken åtte på kvelden for en liten stund siden. Det var tredje gangen han kom til oss med varer. Vi ble enige om at neste gang han var i nærheten så måtte kjøkkenet være ferdig og han sko bli servert en 3 retters og den avtalen holder vi 👍🏻😄Kjøleskap og Kjøl/frys skapene monteres !


Neste skap er til stekeovn, mikro og Stereo anlegg !


 De 2 siste høyskapene er til oppbevaring. Man får aldri nok skap plass på et kjøkken.


Dekksiden på enden av hjørneskapet må tilpasses "linjene" i lafte veggen. Jostein tegner og måler for så og skjære ut så den passer inn. Jostein er unik på detaljer 😍


Når dekksiden er på plass er det klart for neste prosess. 


Plate toppen skal være over det midterste skapet.


Så er det kjøkken øyen sin tur. Jostein måler seg ut til nøyaktig plassering !


På øyen skal det være oppvask maskin og vask i tillegg til oppbevaring.


Det blir ganske kaotisk når det "står på " !So far so GOOD sier vi da !

Fortsettelse følger ! Kjøkkenet vi monterer er i fra Drømmekjøkken Stavanger. Du kan bli inspirert ved å trykke på linken : Drømmekjøkken !

Ha en fabelaktig Fredag dere 🙋🏼 Takk for besøket 😄

Pinterset : @behindabluedoor

Kommentarer

Populære innlegg