Nydelige Gulrot rundstykker 😋

Heisan 😊

I går bakte jeg gulrot rundstykker, så i stedet for middag ble det varme rundstykker.  Disse rundstykkene har jeg laget noen ganger før. De er utrolig saftige og gode, de egner seg også godt til frysing !

Dersom bake ånden kommer over deg så anbefaler jeg deg å prøve disse. Oppskriften kommer i fra My Little Kitchen !

Gulrot rundstykker ca. 25-30 stk :

* 50 gr gjær
* 5 dl. vann
* 2 ss. rapsolje
* 1 ts. salt
* 2 dl. Cottage cheese
* 4 dl. revet gulrot
* 4 dl. sammalt hvete grov
* 12-14 dl. hvetemel

Fremgangsmåte:

Rør gjæren ut i lunkent vann. tilsett Olje, salt , cottage cheese og revet gulrot. Ha  i grovt mel og bland alt sammen. Tilsett hvetemel litt etter litt og elt til du får en smidig deig. Hev i ca. 30 min. Del deigen i 2 og rull 2 lange pølser. Del i 15 like biter. Form rundstykkene og snitt de på toppen. Etterhev.
Pensle med vann og stek på 200 grader i ca 10-15 min.

Jeg drysset noen sesamfrø på toppen.Bon Apetitè 😋

Ha en fin dag dere. Takk for besøket ❤︎

-Mona

Kommentarer

Populære innlegg