Bli med på Museum 😄

Hei 😊

Lenge siden du sist var på et Museum ? Jeg antar at det er en stund siden du var det, for vi er vel slik "laga" at enten så ligger slike serverdigheter i interessen vår eller så gjør den ei !!!

Det er anyway leeenge siden jeg var på et Norsk museum. Jeg har vært innom litt av hvert av serverdigheter i Sverige men i Norge....nei du, det er lenge siden gitt 🙈
Jeg vil tro at de fleste av oss her i Norges land er for dårlige til å bruke våre egne serverdigheter i byene vi bor i, vi tenker liksom ikke over det !

Veldig mange av oss husker et museum`s besøk som en del av et opplegg via skolen. Det gikk inn og det gikk ut av minnet på veldig kort tid. Jeg husket husker ingenting fra det besøket ihvertfall.

På en av mine byvandring`s turer stakk jeg nesen innom Flekkefjord Museum. Jeg fikk tillatelse til å ta en tur på egen hånd og ta noen bilder. Et buss lass eller to med turister befant seg "all over the place" når jeg sjenert stakk nesa mi inn og spurte så fint om å ta noen bilder.
Heldigvis for meg så slapp jeg å krangle om plassen i rommene for å ta bilder for de skulle hele bunten ta en runde med guiden i Hollenderbyen først..!

Jeg listet meg stille inn på tå i Museums døren og tok meg en aldri så liten "reise tilbake i tid " !
Den første tanken som slo meg var : " Hvorfor har jeg ikke gjort dette før ???"
All pictures are taken by : Mona Tobiassen Ersdal 
 Remember: Copyright © Ask off permission before using my pictures !

Bli med inn en liten tur da vel og husk du bør absolutt ta deg en tur på egen hånd og ta deg god tid til å studere alle de vakre gamle og bevarte tingene som Museumet har stående.
Støtt opp om museumet 👍🏻 Jeg viser deg bare litt av det 😄Flekkefjord Museum på Facebook

En dag skal jeg ta turen igjen sammen med min mann for han liker veldig godt å se på gamle saker. Det er facinerende hvordan det var før kontra nå...
En "reise" tilbake i tid via gammel historie har vi alle godt av. Kansje vi kunne bli litt bedre til å sette pris på alle godene vi har i dag, og se hvor heldige vi faktisk er !!!! Vi er tross alt RIKE med tanke på hvordan feks. " bruk og kast " har blitt i dag. Før i tiden måtte de spare til ting ❤

Ta deg en tur på et Museum i ferien, det gir deg virkelig noe å tenke på og det er facinerende 👍🏻

Takk for at du besøkte bloggen min ❤ Ha en fantastisk dag ☀

Se gjerne lysebilde visningen min i fra Streetarten i byen. Den er nå oppdatert 😄

Streetart in Flekkefjord City !
Du må også gjerne ta en titt på disse innleggene i fra byen, shopping og servering !

Vakre hus og dører i Hollenderbyen !

En kort stopp på Lille Bille !

Kongshamn Kolonial

" Visit" Tollboden Bakeri !

På gjensyn !

-Mona Tobiassen Ersdal


Kommentarer

Populære innlegg