Kaos 🙈

Hei !

Nå om dagen så føles det meste som et aldri så lite kaos. Det er kaos i hodet og det er kaos i både det ene og det andre huset vårt.
Hodet fylles av kaos for det er så mye å tenke på om dagen. Tiden rekker ikke til og jeg føler meg som en vandrende zombie , hahaha...!
I huset i byen er det ting alle veier. Det føles som det flyter for det er så mye som måtte inn i hus av materialer og diverse før alle folk tar ferie. Smart panelen er kommet og den tar sin plass. Fliser til badet er kommet, de har vi hentet på Fargerike Sirnes.  Vi har valgt smart panel pga dens farge utvalg. Det har så mange fine farger og ikke minst den har Klassisk hvit og ikke bare Eggehvit eller 0502-Y ( Bomull ) som det så fint heter 😄 Sorry "people" men jeg er så lei av den og den skal absolutt ikke inn i vårt nye hus.
Bak den blå dør skal vegger inneholde farger, farger i alle rom. Kun to hvite vegger og det er på kjøkkenet og i spisestuen og det er klassisk hvit. Soverommene skal ha blå og grå farge. Jeg henger meg ikke opp i at ting må ha en "rød tråd" i huset men jeg synes det er greit at det passer tålig bra i sammen. Det viktigste i et hjem er trivselen og at det gir deg det du trenger for å kunne slappe av og nyte tiden du har hjemme. Mange har en hektisk hverdag og når de da endelig har tid til å sette seg ned i sofaen eller god stolen så tror jeg den viktigste ingrediensen til å hente inn ny energi er trivsel.

Vi trives her vi bor i dag , det er en fantastisk plass og et behagelig og rolig område. Vi har pusset opp flere rom i Tverrteigen og vi formet det akkurat slik vi ville ha det for å trives. Jeg har ikke en ting å utsette på dette huset og ikke minst plassen. Så hvorfor flytter vi da ??? Ja si det det...det var rett og slett drømmen om et gammel hus med laftede vegger. Vi hadde snakket om det lenge. Vi hadde overhode ikke tenkt å havne midt i sentrum men nå ble det slik.
Vi tok skrittet å tenkte at den som intet våger intet vinner. Nå skal vi bli "byaser" 🙈 det blir rart men samtidig spennende. Naboene er kjempe hyggelige og alle beroliger oss med at det er helt topp i byen, og vet dere hva ? Det tror jeg på...! Nå som vi har tilbringet mye tid i byen i fra vinteren til sommeren så har vi nesten bodd oss litt til og vi gleder oss kjempemye til å bli ferdige å flytte inn.
Jeg kommer til å savne kjøkkenet, badet og soverommet i Tverrteigen BIG TIME for jeg la virkelig sjela mi i "designet" og hvordan det sko se ut. Jostein gjorde en fenomonal jobb med snekker arbeidet og flise leggingen. Badet og kjøkkenet er mitt "varemerke" på instagram  og det har betydd mye for meg. Nå har vi tatt valget om å selge huset,  men det satt langt inne hos meg. Jeg ville helst leie ut men samtidig så ønsket jeg ikke at noen sko "slarve" ned huset når de leiet heller da...! Jostein ønsket ikke å gå som vaktmester og fikse så da ble avgjørelsen å selge. Det blir et kapittel som lukker seg med mange gode minner og et nytt kapittel åpner seg i byen. Huset kommer for salg i August.

Nå skjønner dere kansje hvorfor det er KAOS !! Det ryddes i den ene huset og det fylles i det andre huset. Siden det er mindre plass i huset i byen må alt sorteres og en må tenke godt igjennom hva en har bruk for, jeg selger mye om dagen på Facebook for vi har ikke plass til alt.

Ja ja...sånn går no dagan. Deler noen bilder i fra "ståa i huset med dere " !

En tilhenger med fliser. Vi har nok en gang valgt fliser i fra Golvabia. Golvabia har et bredt utvalg av fliser og vi har kjøpt våre hos Fargerike Sirnes i Flekkefjord.
Soverom 1 : Grafitt grå !


Soverom 2 : Dempet Blå


Vi har begynt å lage bad:


Vi forer ut vegger og isolerer. Det er mye skjevt her på vegger , tak og gulv så det går mye ekstra tid på retting.På bildet under skal vi ha vask og møbel !


Vi bygger inne et lite vaskerom på badet så det blir avskilt fra resten. Der blir det plass til vaskemaskin/ tørketrommel, skap og utslags vask.


Doen skal være i venstre hjørnet på bildet under. 


Og dusj i hjørnet hvor Jostein borrer 😄


Det haster litt med badet siden rørleggerne snart tar ferie og han må få lagt inn noen rør. Vi må helst også ha rukket å legge varmekabler før elektrikeren tar ferie og aller helst skal badet være klart til flise legging i ferien 🙉
Tiden vil vise....

Vil du vite mer om smart panel så ta en titt HER !

Ha en fin dag dere og takk for at du besøker bloggen min 👌🏼😊

-Mona ❤︎Kommentarer

Populære innlegg