❤︎ Memories ❤︎
Deler denne nydelige sangen på bloggen i dag. Når "Bjørg" delte denne på Facebook så gikk den rett inn i hjerte mitt.
I dag er en dag hvor den spilles og jeg minnes....
Jeg minnes min kjære bror Geir som 28 Juni 1997 døde i en tragisk ulykke. Hans liv ble kort, han kom til verden 19 Juli 1969 og forlot verden igjen i 1997.
At det er gått 19 år siden ulykken er rart. Det er jo så lenge siden....!
Jeg skal ikke si at det føles som i går for heldigvis så er vi laget slik at vi "heles" litt med tiden. Savnet vil for alltid være der men man lærer seg å leve med det og ta vare på de gode minnene og en av de viktigste faktorene er å tenke på de som er gått bort, litt vær dag. Jeg har et bilde av Geir og min mormor på kjøleskapet, jeg ser på de vær dag og minnes. De er liksom med meg, jeg kan snakke til de selv om jeg ikke får noen svar men jeg føler de er med meg. Den følelsen .....den er GOD !

Det tar tid før en kommer "der" etter at noen av ens kjære har godt bort.  Den første tiden er vanskelig uansett, noen klarer å komme seg videre og andre ikke. Det er utallige måter å bearbeide sorg på, vi er alle så forskjellige . Det viktigste er at man tar seg tid til å bearbeide ❤︎

I dag vil jeg minnes min kjære bror, du har en stor plass i mitt ❤︎ og jeg vil for alltid savne deg men vi møtes igjen ❤︎

❤︎ Geir ❤︎Ta gjerne en titt på minnesiden som mamma laget etter at Geir gikk bort .


- Mona ❤︎


Kommentarer

Populære innlegg