Kongshamn Kolonial i Sentrum av Flekkefjord 😊

Heisan !

Tusen takk til alle som har både delte og tok en titt på innlegget Vakre hus og dører i Hollenderbyen og En kort stopp på Lille Bille 🐜 ! Det var stooor respons på innleggene og det er hyggelig, ser ikke bort i fra at det blir flere slike turer og innlegg.

Jeg har fortsatt litt på lur og dele med dere og i dag tar vi en liten titt på fristelsene de selger i butikken Kongshamn Kolonial som ligger midt å gågaten I Flekkefjord Sentrum. En liten sjarmerende butikk som du nesten kan gå glipp av vist du går litt for fort i gaten.
Butikken er inspirert i fra gamle dager og selger mat produkter i fra lokale leverandører og også produkter som er selvlaget i fra Resturanten med samme navn Kongshamn Bryggerestaurant / Kongshamn.no !

Jeg liker konseptet og jeg liker når det satses på det litt utradisjonelle.

La oss ta en liten titt på de eksklusive varene :
Det første bildet er "lånt fra Facebook siden deres som jeg linket til i teksten " ! Hyggelig betjening og personen til venstre på bilde er utdannet Blomster dekoratør og du finner han under navnet @knaskeknut på Instagram. Han lager flotte blomster dekorasjoner.


Kuleis med salt karamell, hvor godt høres ikke bare det ut da 😋😋😋 Jeg får nesten "vann i munnen " som det så fint heter !

Alle bilder under er tatt av meg, Mona Tobiassen Ersdal ©Designet i butikken synes jeg bare er så kult. Kryssfiner har en utrolig flott struktur og når man da gir den et strøk med beis så fremheves strukturen enda bedre. Det er "bærre lekkert" ! Som nevnt i et tidligere Interiør ang Osmo derokvoks ( se innlegget ved å trykke på linken ) så hadde den også vært perfekt som behandlig på Kryssfiner plater, det er bare et lite tips asså 😉

Trekassene til bruk som hyller er prikken over " i en " ! Helt min smak 👌🏼

Ta en tur innom butikken neste gang du vandrer i gågaten og test ut den Italienske Gelato isen i fra Egersund, det skal jeg gjøre 😋

Takk for at du tittet innom bloggen, jeg blir GLAD om du deler innlegget med dine venner ❤

Ha en super duper dag 🌸 - Mona

( innlegg i fra oppussingen i huset kommer etterhvert )Kommentarer

Populære innlegg