En skikkelig opprydding !

Hei !

Torsdag og snart helg igjen, denne uken ble sannelig kort. Vi hadde en fin Pinse og fikk gjort mye i huset. Vi synes det er en stor motivasjon når en jobber med ting som viser resultater, det begynner å bli et hjem og ikke bare et gammelt "skall" ! Hjem og hjem nå må jeg tenke litt over hva jeg skriver, vi har langt igjen bare så det er sagt. Vi venter enda på leverings bekreftelse på kjøkken skapet. Det har vært en del helligdager og slikt så det tar litt tid da. Til tross for at kjøkkenet ble utsatt så får en jo gjort mye annet som også må gjøres uansett.
Når man holder på og renovere/pusse opp i et hus blir det vanvittig mye rot....
Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært rundt å ryddet. Jostein snekrer stort sett alltid og gjør andre ting så jeg tar på meg "ryddehjelpen" innimellom. Like før Pinse var det mildt sagt kaos alle veier.
Jostein har sparklet og sparklet den siste tiden. Når sparklingen var ferdig pusset i alle rom for siste gang ryddet Jostein bort all gips rester og materialer som hang og slang alle veier. Så fant vi frem feiekosten og støvsugeren og shinet siste rest.
Det er fantastisk å få ryddet skikkelig opp....Som jeg viste i et tidligere innlegg så har jeg valgt kalkmaling på veggen i spisestuen. Planen var en fond vegg men Jostein synes det var så kult at vi kjørte det i hele rommet. Pappa likte absolutt ikke dette, det var ikke han sin stil. Men nå er det slik at det er slutt resultatet som teller. Det gjenstår og se om jeg lykkes da..

Rommet blir mørkt med så mørk farge men vinduet og døren slipper inn mye lys.
Tror det blir bra når det blir ferdig. Vi har gjort mye annet i Pinsen men det kommer etterhvert ellers hadde dette innlegget aldri tatt slutt...

Ha en fin dag dere, takk for besøket 😊👍🏻

Hilsen Mona

Kommentarer

Populære innlegg