Er du klar for maling sesongen ?

Hei ! ( sponset innlegg )
Er du klar for maling sesongen ? Har du et hus som skulle hatt seg et strøk eller to med maling ? 
Kansje du er "vår yr" og har lyst å freshe opp stua eller et soverom ? 
Uansett hvilke planer du har eller ikke har så er det ingen tvil om at litt farge i tilværelsen er gøy. 
Det er ikke kjempe gøy å male et hus utvendig men det er kjempe gøy å se resultatet etter at det er malt. Vi malte huset vårt for 2 år siden, da skiftet vi farge på huset. Vi gikk for en mørke farge enn husets hadde fra før. Det var mye jobb men det var det verdt. Vi ble kjempe fornøyd. Vi brukte Tinova Premium Exterior på selve huset og rundt vindus belistning og  Nordsjø One på det hvite innerst mot vinduene . Nordsjø Premium har god dekk og vi slapp unna med to strøk og det er bra når vi tross alt byttet farge. 

 

Den grå har farve kode S 7000-N / fargekart S NCS og den sorte har farve kode S 8000-N / fargekart S NCS
Den hvite er bare "hvit" !

 

Været har ikke vært det helt store enda alle plasser men malings sesongen er like om hjørnet, noen har Kansje begynt å shine opp litt allerede. 
Jeg bor i Flekkefjord og i min lokale XL butikk bugner det av maling til både ute og inne og det er mye bra utstyr å velge blant. 
Ta deg en tur innom og bli inspirert :) 

 

Nyheten EASY2CLEAN ( Interiør ) er matt veggmaling som er smussavisende og lett å vaske å holde ren uten at det påvirker malingens matthet eller intensitet. Du kan lese mer om den her ! Jeg gleder meg til å teste den, jeg skal bruke den i stuen og gangen. 

 

Det bugner av utstyret du trenger til malings jobben, husk at godt "verktøy" er halve jobben !

 

 

Kansje ble du litt inspirert og får lyst å finne frem malerkosten :) 
Malermester Terje er klar til å gi deg gode råd og tips til jobben på XL Flekkefjord . Ellers i landet får du gode råd og tips hos din lokale Nordsjø forhandler. 

Let's do some painting ! 

Ha en fin dag .
-Mona 

Kommentarer

Populære innlegg