Ord blir fattige...

Hei og god Mandag ! ( Bilder i innlegget er googlet..)

Ord blir av og til fattige...
Følelsen av å  sitte og blogge, skrive hva man holder på med i et hus for at andre skal sitte og lese det, akkurat som om det betyr noe ???
Akkurat den følelsen sitter jeg med nå !
Men det har seg jo slik at til og med i vanskelige perioder må man gjøre ting som faktisk gir livet mening. 

Adele -Hello ( elsker den sangen )Til daglig sitter det personer rundt omkring i landet og hele verden og har det vanskelig. Personer som føler at "livet stoppet opp" på bare få sekunder. Jeg har vært der...
Når vi i familien vår mistet vår kjære Geir ( min bror) som døde i en tragisk ulykke, så stoppet verden opp og alt bare raste i sammen.  Livet fikk plutselig ikke mening og vist det noengang har fantes en GUD så lurte vi virkelig på hvor han var den dagen, han tok han jo i fra oss !
Jeg husker tilbake på den tiden og jeg husker jeg gikk rundt å tenkte " hvorfor fortsetter alt som før alle veier" ??? For i mitt hode stod alt på stedet "hvil" ! Fortvilelsen, sorgen og alle følelsene, det var helt grusomt. Til sommeren er det 19 år siden. Livet måtte gå videre, vi måtte tilbake til virkeligheten , hverdagen og ta vare på de gode minnene. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på han. Jeg "ser" på han vær dag , han og mormor. De henger på bilde på kjøleskapet. De er "med meg" allikavel, jeg kan bare ikke snakke med de, ta på de men jeg føler at de er der. Når jeg gjør eller sier noe dumt så ser jeg  Geir føre meg at han sitter et sted og ler av meg og så smiler jeg tilbake. Den følelsen er GOD !


Til daglig mister noen en de er glad i et eller annet sted i verden. Det kan være på den naturlige måten at man blir gammel, det kan være man blir syk eller det kan være på den brutale måten i form av en ulykke. 
Uansett hvordan så er det tøft. Mine tanker går til alle som mistet en de er glad i den forferdelige helikopter ulykken, og til alle andre som sliter, etter å ha mistet en/ei av sine kjære.

Ord blir fattige. Som jeg skrev i begynnelsen av innlegget så føles det meningsløst og skrive om oppussing når slike ting skjer, men jeg velger å skrive videre for det gir meg noe.
Bloggen gir meg muligheten til dele alle mine tanker og bilder om oppussingen med MAMMA og dere andre. Jeg skrev for en stund siden på min Facebook side at jeg kom til å dele et personlig innlegg om det å ha en syk mamma og mine tanker rundt det, jeg har ikke glemt det. Det kommer snart !

Pappa var akkurat innom en tur i det jeg holdt på med dette innlegget, tårene trillet hos meg. Jeg er en følsom person og ting går innpå meg, måten jeg skriver på gjenspeiler meg og jeg er ærlig i mine ord og mine tekster. Vi i familien vår er også inne i en vanskelig tid og det er mye følelser som herjer rundt i kroppen ang mamma. Vi vet vi har henne på "lånt tid nå" ! Veldig GLAD i deg kjære mamma.
Jeg avslutter nå, jeg kjenner det blir litt mye vonde tanker .

Vi har et hus vi må gjøre ferdig, jeg vil gjerne at mamma får oppleve å se det ferdig.

" Mine varmeste tanker sendes til dere som har vanskelige dager på en eller annen måte, vit at du/dere er ikke alene "

-klem fra meg, Mona

Kommentarer

  1. Sender deg styrke klemmer , ja kjenner så godt til disse dager selv og tankene rundt det,
    Sterk du som deler dette ,
    Stor klem fra meg

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg