Maling, tapensering, maling...👌🏼

Heisan 💗

I dag ble det en regnfull Fredag, men hva gjør vel det ? Blomstene trenger også noe næring :) Etter mange dager med fin vær gjør det absolutt ikke noe med litt regn vær.

I dag er det fri dag....
I ettermiddag skal vi kjøre André ( min sønn ) og kjæresten Karoline på hytta til mine foreldre. De skal på sin første hyttetur alene og uten oss voksne. De er 17 år så det går nok helt fint...!
Tenker de skal kose seg der alene 🙈
Jostein og meg skal være hjemme i kveld og slappe av...!

Det skjer mye i huset om dagene, det går virkelig fremover. Når man kommer til malings prosessen så ser man liksom forandringer hele tiden. Nå er vi i start fasen av malingen da, det er MYE å male på. Etter å ga grunnet å malt spisestuen var det stuene og gangen som skulle grunnes. Jeg grunnet stuen og Jostein grunnet gangen etter at han hadde pusset og vasket taket i gangen.

Jostein hjalp meg litt i høyden, jeg ble litt for "kort" enkelt og greit 🙊


Etter at stuen var ferdig grunnet startet Jostein med å tapensere. Planen var og bare male rett på gipsen men så fikk jeg det føre meg at jeg måtte ha en form for tapet på veggen. Det føles litt "lunere" i stue delen da, ellers i huset skal det males rett på gipsen.
Jeg ville ha helt slett tapet og valget falt på Fiberduk.

Jostein tapenserte og jeg assisterte. Innimellom så begynte jeg å grunne i taket i gangen som Jostein hadde gjort klart.

Over til malingen :

Maling er GØY !!! Jeg liker VELDIG godt å male, det er en god avkobling. Kansje jeg skal ta på meg noen små malings oppdrag når vi blir ferdig med huset 😄😄😄
Husk at halve malingsjobben er GODT utstyr :


Jeg grunner med Oljebasert heftgrunn på gammelt treverk. Dette viste seg å ha best effekt etter erfaringer i fra kjøkken taket. Husk kvist og sperregrunn på kvister først...
Jeg bruker caps for å slippe maling i håret, det er typisk meg å gni håret i maling 😊


Å vist noen lurer så får jeg ikke betalt for reklame innlegg, men jeg samarbeider med Terje på XL bygg ang malings produkter.


Nå er det tid for Fredag`s kos......"ingen Kims ingen kos  🎶🎶🎶 "

Nyt helgen dere ❤

Klem fra meg, Mona 🌹


Kommentarer

Populære innlegg