Osmo dekorvoks !

God ettermiddag :) ( *delvis sponset*)

På tide med en oppdatering igjen i fra huset. Det er store fremskritt og vi har fått gjort mye de siste dagene inkludert helgen som var. Siste strøk med imprignering av flisene ble gjort på Lørdag ettermiddag. Før jeg la siste strøk på gulvet fikk jeg grunnet kjøkken veggen med vinduer ut mot gaten og jeg fikk lagt på et strøk med Osmo Dekorvoks på lafte veggene. Jeg har valgt å bruke Osmo Dekorvoks som siste finish på laften siden denne gir veggen en ekstra glød og fremhever treets struktur. Den er også med å beskytte mot fett og støv siden dette er i et rom med med damp i fra kokesone.
Du kan lese om produktet her, Osmo !
Jeg påfører et tynt lag med en god kost. Det er som å smøre en flytende "vaselin" .Jeg har bestilt Osmo hos XL bygg Flekkefjord. Jeg har valgt fargeløs men den kan også fås med fine farge pigmenter som kan brukes rett på ubehandlet treverk. 


Det var litt mørkt i rommet når jeg var ferdig så lyset på bildet under er litt dårlig. På bildet over er den reelle fargen.


Men nå må det jobbes, Jostein venter :)))

Mer oppdatering kommer, dette var alt jeg rakk i dag.

Ha en fin kveld :)

-MonaKommentarer

Populære innlegg