Slik er ståa !!

Heisan !

Ny uke og for et VÆR !! Kan ikke fatte at været kan snu seg så vanvittig på bare få dager. 24-25 grader er jo helt sykt i forhold til frost på natten, været skjønner jeg meg aldri på men fint er det ute. Nå er ikke vi så mye ute og nyter de fine dagene men det er motiverende å jobbe i fint vær. Rommene fylles med lys og der er bare så deilig.

Jeg har ikke hatt så mange innleggene de siste dagene, jeg har ikke orket rett og slett. Det har vært litt mye å gjøre og innimellom så prøver vi å være litt sosiale.

Gipsingen i 2 etage er så godt som helt ferdig. Det mangler vel et par hull å tette som ikke kan tas enda pga et vindu som skal byttes og noe elektrisk som må ordnes, ellers er det "check". Det går virkelig fremover. Hoved etagen begynner liksom å ta form. Vi har et rom som står igjen uberørt i 2 etg og det er badet. Der er ingenting gjort. Det skal begynnes på etter kjøkkenet.
Kjøkkenet sko Jostein begynne med på Lørdag som var men det stoppet opp. Det første skapet han sko montere og som er avgjørende for at resten kan monteres var feil ! Det var gjort en feil med hele skapet. Leverandøren er satt på saken og vi venter på en tilbake melding men de ordner opp i dette så det er ikke noe problem men det vil fort gå et par uker til før det kommer. Vi tar det som det kommer, det går fint. Vi har nok annet å gjøre !

Nå blir sparkling prioitert litt ekstra siden kjøkkenet stopper opp. Det tar jo sin tid og dager og komme igjennom 3-4 runder med sparkling. Vi har kjøpt sparkel i fra Nordsjø på XL Bygg. Du finner det meste til et hus prosjekt på XL bygg.


Jeg er opptatt av detaljer og det lille ekstra. Tingene som gir Jostein hodebry , de har det vært noen av i dette huset. Dere ser det nok ikke enda men det gjør vi. Som feks at jeg ville ha skrå tak i stuen så det ble åpent og luftig, på kjøkkenet ville jeg har kjøkken øy med en bly tung benkeplate som skrevde et gulv som kunne bære et fjell, i spisestuen skal det gjenbrukes et gammelt gulv som ble tatt opp plank for plank på "loftet"....husker dere ? Mye ekstra arbeid.....
På kjøkkenet skal vi ha musikk anlegg som vi har kjøpt hos kjøkken leverandøren og ikke nok med det så måtte jeg selvfølgelig ha et par ekstra høyttalere som skal være på veggen i stuene. Ledninger hit og dit og i mente...
Det blir bra da ! Jostein har laget kasser til høyttalerne i stuen. De skal innfelles i veggen. En i vær stue..


Innimellom alt jobbing så ryddes det og så rotes det igjen....Jostein hadde litt jobb med gipsing opp mot taket her i stuen. Vinkler her og der!
Tegl veggen skal jeg pusse med marmorpuss, vist jeg får det til da. Har ikke hatt tid til det enda.
Vist du lurer på hvorfor vi har den boksen i taket i stuen, det er pipa som er bak den og feieren må ha tilgang til feie luken der. Vi har laget plass til det.


Det kommer seg og det er deilig når alt det gamle blir skjult og det fremstår som nytt og bedre.
Lafte veggene er snart ferdig behandlet og det gleder jeg meg til å vise dere. 
Stay tuned !

Ha en solfylt og fin dag :)

-Mona


Kommentarer

Populære innlegg