SE hvordan det ble med fagre rundt VINDUENE !!!

Hei :)

Som jeg skrev på Facebook i går så har jeg lurt på om det hadde vært fint med blå linjer rundt vinduene på husets fasade. Huset ligger i en vernet sone i ærverdige Hollenderbyen i flekkefjord så det må søkes om når det kommer til fasade endring. Jeg fikk det plutselig "føre meg" at dette kansje hadde vært fint. Jeg elsker den fine blå fargen på dørene i huset og kunne tenkt meg den rundt vinduene.


Etter at jeg skrev om dette på Facebook  så tipset en leser meg om at jeg kunne legge på farge på vinduene i et foto program og se hvordan det ble. Tusen takk Ninni for tips, at jeg ikke tenkte på dette med en gang. Hodet er egentlig fult av så mye så det koblet seg ikke opp i mot dette.
Straks hun tipset meg så kom jeg på min snille Svoger, Wiggo Boltland. Han er helt unik på slike ting. Han tar jo på seg oppdrag på dette området så jeg spurte han om en tjeneste. Han fikset det på null komma niks og det var jo bare så GØY og se det slik. Tusen takk Wiggo, du er så flink.
Trenger DU hjelp til fotomontasje så kan du bare ringe han WB Service, Wiggo Boltland.

Se hvordan det ble med sånn noenlunde lik farge, det mangler litt farge på de borteste vinduene men en danner seg inntrykket.Jeg synes det ble utrolig Sjarmerende , HVA SYNES DU ? Legg gjerne igjen en kommentar :)

Ha en fin dag !

-Mona

Kommentarer

Populære innlegg