" Shiny Hall..." ( inneholder reklame )

Hei 😄

Har du hatt en fin helg ? Det har vi til tross for regnvær. Man får gjort litt ekstra da i dårlig vær.
Tiden går veldig fort føles det som..månedene bare raser avgårde. Snart er Mai måned også forbi. Det skal sant sies at vi begynner å kjenne litt på dette med "tiden" ! Vi har snart pusset opp i 6 mnd, vi hadde nok trodd at vi sko være litt lengre på dette tidspunktet. Vi har fortsatt så mye igjen, det er vel sånn det blir når det har oppstått ting som har tatt ekstra lang tid.
Målet er å flytte inn i løpet av Oktober måned.
Det er bare å stå på så langt "helsa holder" .

I forrige innlegg viste jeg at jeg grunnet i ganga i 2 etage. Vi har valgt å bevare det gamle opprinnelige taket. Min tanke har hele tiden vært å bevare en opprinnelig del i fra huset i vært rom untatt badet for det lar seg ikke gjøre men vi skal kjøre en litt Klassisk stil. Som nevnt tidligere så tar Jostein seg av alle snekker tingene og jeg tar meg av bevaringen av de gamle delene, pusser og maler !
I gangen i 2 etg ( som blir vår hoved etage ) så bevares taket og det gamle tre gulvet. I taket var det en loft`s trapp som Jostein har fjernet. Han har brukt gamle bord i fra kjøkken gulvet til å lappe igjen hullet.
Taket hadde en sånn gul/beige farge og nå fremstår det som lyst og lekkert med en fantastisk " shine" !Jeg har valgt å bruke fargen Klassisk hvit i høy glans, glans 80. Denne malingen kjører jeg i tak og den skal også brukes på lister. 


Fantastisk  " shine "..

 Jeg maler med kost og ikke rulle på det gamle treverket. Rullen gir en "appelsin skall" lignende finish. Taket får en mye finere struktur og shine med koste strøk.


Den fine glansen i fra taket vil fremheves perfekt mot matte vegger med litt mørk farge.
Nordsjø malingen er veldig god å arbeide med, den har fin flyt og god deknings evne.

Ha det GØY med maling, det har JEG 😜😄🙈


Ha en super duper Mandag dere, takk for at du tittet innom ❤

-Mona
Kommentarer

Populære innlegg