Takknemlig for minner som varer EVIG ❤

Heisan..

FOR EN DAG vi hadde i går på Sørlandet , helt utrolig 17 Mai vær. Det kunne ikke blitt mer perfekt enn det den var både med tanke på vær, opplevelser og minner. Ettersom Jostein og meg nå har store gutter så var vi ikke i byen på formiddagen og så noe tog. Vi var nede å satte ut den nye Urnen på trappa og pyntet med flagg. Neste år skal jeg pynte med Bjørk på rekkverket ved trappa, det blir stas.
Neste år skal min første "tante gutt" gå i skoletog med 1 klasse og da er det ikke lange biten bort i gata og se på toget for da bor vi der og JA vi har bestemt å bo i huset vi pusser opp.


17 Mai 2016 vil mitt største minne forbli GLEDEN over å trille mamma i rullestol i fra Tjørsvågheimen ( eldrehjemmet hun bor på...) og ned til byen for å se Folketoget, festkledde mennesker og også se sitt første barnebarn på 17 1/2 jobbe på Kakebua. Mamma var nyklippet og hadde på seg en fin svart "ponsjo" for ikke å fryse, på ponsjoen hadde hun 17 Mai sløyfe.
Hun var så FIN !


Jostein sa etter en endt dag at dette hadde vært den fineste 17 Mai på lenge. Hadde dere kunne kjent den følelsen og gleden vi hadde over å kunne gjøre dette for mamma så hadde dere forstått. At en liten trilletur kan bety så mye følelses messig er nesten vanskelig å forstå.  Etter endt måneder med sykehus turer og kamp mot sykdom så betyr
 LITT VIND I HÅRET  OG SOL I ANSIKTET MYE FOR EN ENKELT PERSON 🙏🏻

Mange minner ble til nettopp denne dagen, minner vi skal ta med oss i fremtiden ! Ingen hadde forestilt seg dette for for under 1 mnd siden at mamma sko opppleve en bytur på 17 Mai. Det er bare helt UTROLIG og så STORT for oss i familien.
Vi manglet pappa denne dagen, han sliter med Isjas og klarer nesten ikke å gå. Du var savnet PAPPA ❤

Mamma og meg :Vi så folketoget sammen med min svoger, hans sønn Adrian og tante guttene våre , Ruben og sander :

Ruben og mormor, bildet taler for seg :


Jostein og Svigermor :


Mamma og meg :Mormor og barnebarnet Sander, bildet er tatt tidligere på dagen på "heimen".
Minner foreviges ...


Til slutt Jostein og meg sitt 17 mai bilde tatt på 16 mai. En dag vi aldri glemmer, minner varer EVIG ❤❤❤ 

Håper din dag ble fylt med gode minner, is og mye GLEDE !

Ha en fin Onsdag. Oppdatering i fra huset kommer en av dagene.
Takk for besøket !
Klem fra Mona 😊
Kommentarer

Populære innlegg