Og fargen er ....

Heisan 😄

For et nydelig vær vi har om dagen, så på vær meldingen at det er er mer eller mindre sol i hele landet. Det er ikke ofte det skjer på samme tid, stort sett er det enten / eller i nord og sør !  Selv om vi ikke er ute å nyter finværet på ettermiddagen så er det mye bedre å jobbe i huset når det fylles av godt sol lys og god temperatur.
I går tok vi kaffe pausen på utsiden og det var deilig, en is unnet vi oss også ute i kvellinga. Laglig med en Kiwi rett borti gata når en får så himla lyst på en is...👌🏼👌🏼👌🏼


I dag vil jeg vise dere hvordan gangen i 2 etg. har blitt så langt med et par maling strøk. Taket er som vist i dette innlegget blitt malt. Veggene er sparklet, grunnet og til om med malt i farge. Sier det igjen jeg : Maling og farger er GØY !!!

Jeg maler i Nordsjø sin nye maling Perform + Easy2Clean . Den har en glansgrad på 10 så den etterlater seg en nydelig finish.

Her er litt info om den nye malingen :

" Perform+Easy2clean er en vanntynnet matt akryl veggmaling til innendørs bruk der det ønskes en overflate som er vaskbar og enkel å rengjøre. Perform+ Easy2Clean er beregnet til bruk på puss, betong, lettbetong, glassfiber/slettvegg og bygningsplater som spon, gips osv. Perform+ Easy2Clean er spesielt utviklet for bruk i miljøer som krever en ekstra vaskbar overflate, som for eksempel i kjøkken, entre/hall og barnerom. På veggflater som regelmessig utsettes for vann anbefales Perform+ Bathroom. "Jeg har malt gangen i fargen " London" fra Nordsjø Norge kode : S4502-Y en gulaktig gråtone.

Det er morro når en begynner å få farge på tilværelsen og man ser litt resultater. Snart skal vi bestille spesial laget listverk. De skal være i klassisk hvit i glans 80. Det blir knall oppimot de duse veggene.

Jostein holder på i 1 etg. han har begynt å fore ut vegger og skal isolere i soverommene. Det skjer litt der også...

I morgen tror jeg det blir et innlegg med noen by bilder, i dag har jeg nemlig hatt meg en liten by vandring og sett litt annet enn de 4 veggene bak den blå dør 😄 og vet dere hva det var helt FANTASTISK ! Innleggene blir publisert innimellom. Det blir innlegg med bilder av vakre hus, bilder i fra Lille Bille, Bilder i fra Tollboden bakeri og en liten titt på den koselige butikken Kongshamn kolonial.

Stay tuned !

Ha en fin fin dag ☀☀☀

-Mona
Kommentarer

Populære innlegg