Kun Kr 49;

Hei og god kveld i "stova" ! 

Måtte innom en med et lite shopping tips her på tampen av kvelden. 
Jeg har alltid vært fascinert av klokker og solbriller, vel og merke ikke designer type briller og klokker men slike som passer lommeboka. Jeg må alltid snurre på solbriller stativer på våren og se om det er noen som "treffer" meg ! Klokker har det blitt lite av de siste årene . Jeg kjøpte meg en gang et par kopi klokker i syden på ei sånn shappe og de har jeg fortsatt og faktisk i dag leverte jeg ned den ene for å få nytt batteri. Den manglet ei reim må nå har jeg sett i Clas Ohlson katalogen at jeg kan få tak i billig reim der så da ser det ut til at jeg nok en gang skal få brukt den ! Må bare innom Clasen en gang !

Må vise dere kuppene jeg gjorde på solbrille fronten. Jeg gikk et nyhets brev fra Ludo store som sikkert et hav av andre også får i innboksen , de sniker seg inn overalt i en eller annen form. Denne gangen jeg gikk 5 på og kjøpte to sett solbriller for kun 49; PR stk pluss frakt på 49; Altså 3x 49; fo to par solbriller...
Det var GØY ! 

Tok meg en liten fotoshoot :)))


 

 

 

 

 

 

Du kan shoppe solbriller her : 
Ludo store /Solbriller

Kos deg med shoppingtipset og billige solbriller , trenger ikke kosta "skjorta" å være fin :) 
God natt !
Klem fra meg , Mona 

Kommentarer

Populære innlegg