Hva gjør vi !

Hva gjør vi ? Jo vi gjør mye, det føles ihvertfall slik. Som jeg skrev i går så har mye blitt gjort den siste uken men jeg rakk ikke store innlegget i går. 
Jostein har den siste uke gipset og gipset. Han tar med seg rom for rom, det han kan få tatt ihvertfall. Nå holder han på i stuen, der er det en del arbeid med høyder og vinkler. Planen var at han skulle begynne og montere kjøkkenet men det er forskjøvet til helgen. 
Han har også fått sparklet en del på det som er klart. Det er litt sånn at det blir gjort litt alle veier pga av ting som har "hengt igjen".  
Jeg er straks ferdig med maling på kjøkkenet. Jeg har grunnet veggene et strøk og malt to strøk. Nå holder jeg på med delen i mellom kjøkken gulvet og lafte veggen. Du vet " den lysegrønne fæle delen" Som gjenstod :) 
Ellers så er jeg litt alle veier jeg også, jeg har beiset laften i spisestuen og jeg holder på med laften i stuen pluss bjelkene. Nå må ting tas med etter "arbeidsplanen på kjøleskapet" så får vi ta et overblikk og jobbe videre ut i fra det. Men det går virkelig fremover. 

Her får dere se litt bilder i fra "stå" i huset : 

Gipsing !


 

 

 

 
  Grunning og Maling. Jeg grunnet med noen gamle malings rester og maler med Nordsjø Easy2clean på toppen. God maling med "fin flyt" :)  Les om den nye malingen her Easy2clean
 

Grunning !
 

Strøk 1 
 

Og strøk 2 -->> fæddi :) 

 

Nivået mellom gulv og laft må shines litt. 
Pusser treverket før grunning med Nordsjø oljebasert heftgrunn. Skal avslutte med et par strøk maling. 

 

 

Sånn går no dagan , stay tuned. Fortsettelse følger :)
Ha en fin dag kjære lesere! 

Klem fra meg, Mona 

Kommentarer

Populære innlegg