Argi bølgen !


Hei og god kveld !
Har du hørt om Argi "bølgen" som herjer rundt i Norge? Eller for noen den såkalte "husmor" shotten  ( passer også til mannfolk ) !


Kort fortalt, det er et Forever Living produkt. Jeg har mange interiør glade venner på Instagram og noen av de selger Forever Living og derav ser jeg at de koser seg meg en Argi "drink" på morgenen. Argi er en forfriskende vitamin shot som kan være med å gi deg et tilskudd av energi. Jeg har lenge vurdert om jeg sko prøve dette produktet men har ikke somlet meg til det. Er det noe jeg trenger så er det litt "ekstra å gå på" ! 
Når jeg klippet meg sist så jeg at frisøren min Rita solgte Forever Living produkter. Rita har salongen Zikk Saks på Uenes ! 
Når produktene ble så tilgjengelige så valgte jeg å kjøpe hos henne. 
Noen har skrevet at de synes det smaker vondt. Jeg fikk prøve en shot av både Argien og juicen Aloe Berry Nectar siden jeg var litt i tvil til smakene... Det var ingenting å si på smakene . Argien kan jeg faktisk tenke meg at er god med isbiter i som en forfriskende drikk ! Men som alt annet så er det smak og behag !
Jeg tar nå disse produktene i utgangspunktet for å få i meg mye vitaminer. Argien tilfører dags behovet av vitamin C,D,B6,B12 og folsyre. Kansje litt mer energi og muligens en litt mindre trøblete mage med Aloe Berry juicen er ikke noe jeg må ha "uprøvd". Jeg har nå brukt produktene siden 31/03 og ang energien så må jeg nok gi det litt tid. Det sies at produktene også renser kroppen litt og det tror jeg på for det har jeg merket meg. Noen tar av seg i vekt av disse produktene men jeg har ikke veid meg på lenge så det må jeg komme tilbake til...!
 Jeg har ingen forventninger til dette, jeg tar det som det kommer og synes det er spennende å prøve det. Jeg fikk med en liten prøve på Aloe Moisturizing Lotion også , den var GOD. Helt fløyelsmyk myk mot huden *tommel opp * for den. Må nok kjøpe meg den etterhvert.
 Forever Living har masse spennende produkter, ta en titt på nettsiden her for mer info dersom du ønsker. Jeg skal oppdatere dere om hvordan det går. En ting jeg er ganske sikker på at dette en nok veldig bra for en aktiv person og jeg er sikker på det gir resultater !


Bor du i Flekkefjord så har Rita produkter i salongen sin :) Nøl ikke med å prøve, det koster litt men får man en bedre hverdag er det jo verdt det !

God kveld i fra meg. 
-Mona 

Kommentarer

Populære innlegg