Store Kontraster!

God kveld !
Det skal bli ekstra godt å sove i dag. Husker ikke sist kroppen var så trøtt , det har blitt en del jobb timer i det siste og det får jeg igjen for !
Det var koselig å være med nevøene våre i dag. Ruben 5 1/2 og Sander 3 1/2. Vi må passe de begge to ( Jostein og meg )for det blir for mye for meg alene, de tapper det som er av energi i kroppen. Jeg er jo ingen ungdom lengre. 
Vi hadde en fin tur ut på Grønnes strand og Grønnes barnehage og lekte litt. I tillegg kjørte vi og hilse på sønnen min André så fikk vi tatt trekløver bilde av mamma og pappa sine barne barn.

Her kommer litt hverdags bilder i fra en fri lufts tur..

 
 
   Store kontraster på bilde øverst som oser av våren, rent og ryddig
Og neste bilde som oser Av hva våren bringer med seg..
Søppel, knuste flasker( ligger det innimellom stener på grønnes )  og en ølflaske her og der. 
 
   

Tripp -Trapp -Tresko  Genseren som Sander i midten har på seg brukte den Største André når han var samme alder. Den er strikket av farmoren til André.    Kjekke sønnen min André på bildet over er nå 17 1/2 . De blir så fort voksne. Jeg er veldig stolt av den snille, gode ,omtenksomme gutten. Han har noe helt spesielt i seg å det er han bare nødt til å ha arvet etter moren :)  Vi er veldig like i tanke gangen på flere måter. 
Snart skal ha rundt å råne og den epoken av livet begynner, men først er det øvelseskjøring som vi er godt i gang med ! Alt har sin sjarm. 
Kjøre André: Du er mitt liv, min motivasjon og min store glede i livet. Jeg er veldig glad. I deg :) 

Da tar jeg kvelden. God natt kjære godtfolk !
-Mona 

Kommentarer

Populære innlegg