Da er vi i gang igjen !

Etter hytteturen som gjorde veldig godt har vi tatt fatt på en ny uke i huset. Søndag i kvellinga fylte vi hengeren med søppel. Det er fantastisk å få ryddet opp innimellom. Vi er på Søppeldynga ca vær 3 uke. Jeg kan ikke fordra når det flyter rundt i huset og man må se hvor man tråkker alle veier, da må det tas fatt i... ! Jostein synes at jeg "gnåler" litt mye om rydding og jeg gjør nok det også. Jeg er alltid rundt med feiekosten etter han har vært og jobbet, jeg trives bedre når det ser bra ut.
Mitt råd er : Orden i kaoset gir bedre arbeids miljø :)

Jeg må legge til her at når vi er på søppeldynga så går øynene mine alle veier for å se hva folk kaster, det hender skjønner du at jeg plukker med meg noe hjem. Det var en slik dag i går, jeg fant en lampefot. En skikkelig kul en, den skal fikses og brukes i huset. Kommer tilbake til den en gang i fremtiden.

I går tok jeg fatt på malingen igjen i taket. Jeg hadde kjøpt en liter med oljebasert heftgrunn. Planen var og male der hvor det "blødde" igjennom. Det viste seg at jeg synes det kom gult igjennom "all over", faktisk i hele taket : *irriterende* ! For at dette skal bli bra og det er viktig å gjøre jobben 100 % så tar jeg å maler hele taket med Oljebasert heftgrunn. Jeg gikk selvfølgelig tom for maling i går med bare 1 liter men Jostein ordner mer etter jobben. Vi lærer jo litt hele tiden da så nå vet vi at når vi skal ta taket i gangen så kjører vi på med oljebasert heft grunn i fra begynnelsen av. Det er samme gamle underlag så det vil nok bli samme problem der også men nå sparer vi oss arbeid der når vi vet "oppskriften".


På bildene under ser du eksempel på hvordan "det blør" igjennom !Let`s work !


Jostein har gipset kjøkken veggen ut mot gaten.

" step by step "

Voilà !Så langt så bra, fortsetter i kveld med å :Ha en fin Tirsdag. 
Solen skinner, kan det bli bedre ?

-Mona
Kommentarer

  1. Så spennende. Vet ikke helt hvor dette huset ligger men det ser ut som det blir veldig flott. Gleder meg til å se den nye stilen.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg