Kjærlighet i luften..

Hei .

På Mandag laget jeg en TO DO liste !!! Det ble lettere enn sagt enn gjort å følge den, den har sklidd litt ut for å si det sånn. Elektrisk ferdig på kjøkkenet er i boks ( små finesser igjen ), pusse sparkel, pusse dør i stuen og taket på kjøkkenet er grunnet med kvist og sperregrunn. Vi beholder det gamle taket i huset og det er utrolig hvor stor forskjellen ble bare med kvist og sperregrunn. Jostein tar siste rest på kjøkkenet.Det er kjærlighet i "luften" selv om det jobbes :)))))


Taket lysner betraktelig...


Bildet under ser du den store forskjellen :


Det hvite oppimot lafteveggen som får en fin beis blir knall..Listene som er bevart i fra det gamle interiøret rundt denne døren ble pusset, sparklet, vasket med salmiakk og er nå grunnet med kvist og sperregrunn. Grundig arbeid er viktig !
Jostein legger siste hånd på ledninger i stuen..


Smiiiiiil......


Det blir litt sånn "day by day" nå på bloggen fremover siden innleggene nå er i nåtid. Tidligere har dere synes vi har gjort så mye hele tiden men innleggene lå jo rett under en mnd på etterskudd i forhold til når vi tok over huset. Vi startet i huset 5 Desember og jeg begynte å blogge om renoveringen i begynnelsen av Januar.
Det har blitt noen innlegg siden da ! Og flere blir det .
Lik gjerne siden min på Facebook ( link på høyre side på bloggen ) , da får du med deg oppdateringene og innimellom Instagram bilder der.

Ha en fin fin Torsdag !

-Mona

Kommentarer

Populære innlegg