En "råtass " på detaljer !

Heisan !

Vi er inne i en "god periode" i huset. Flisene har fått sitt andre strøk med Filafob og de er klare til fuging. Planen var og fuge flisene i ettermiddag men nå skal vi være barne vakt for to livlige krabater i stedet så da blir planen forskjøvet et par dager. Fredager er som skrevet så mange ganger en fri kveld. Den må vi ta vare på så lenge det lar seg gjøre, den er ukens "gulrot"...!
Ellers så har Jostein fått tatt en del gipsing i krinkler og kroker og hele vegger og vi føler liksom at det blir gjort en del. Han prøver å ta med seg rom for rom. Han gjør slike ting innimellom når andre oppgaver stopper opp. Når jeg er ferdig med oppgavene på kjøkkenet så tar han over og begynner å montere kjøkken innredningen.
Vist noen lurer på hvordan det ligger ann og om det begynner å nærme seg ferdig så kan jeg bare si at det er mye som gjenstår !

Viser litt bilder fra Jostein sine gjøremål. Det gipses i gangen..

I begge stuene gipses det og jeg må si at Jostein er en "råtass" på DETALJER ! Laften har sine buer i hjørnene og der har Jostein målt og tilpasset så utskjæringen passer inn !

Spisestuen gipses...og SE PÅ DEN UTSKJÆRINGEN !!!!! Flinke mannen min :)


Er så fornøyd med at vi satte inn et større vindu og dør med stort vindu i spiserommet. Lyset flommer inn i rommet..


Kroken på bildet under et tilpasset til å ha oppbevarings skap med vitrine dører ! De blir innfelt i veggen for å få plass, det manglet litt dybde på veggen. 

Det skjer en del dag for dag, noen ganger mer og noen ganger mindre. 
Da er det straks barnepass med hæla i taket og tenna i tapeten :)))
Nyt ettermiddagen/kvelden dere !

-MonaKommentarer

Populære innlegg