Status oppdatering !

Hei !

Gooooood fredag dere. Solen skinner enn så lenge men gråværet skal de neste dagene innta Sørlandet. Nå har vi hatt noen fine dager og det merker vi godt når vi er i huset og jobber. Vi har ikke på arbeids lys...det flommer inn av lys når det er sol. Fantastisk...
Når gråværet kommer er det på med lampene igjen, og så klager vi på været. Sånn er det bare.


Det er mange av dere som har tenkt på mamma. Jeg har fått mail og telefoner og alle hilsenene blir sendt videre til henne. Hun er glad for å høre om omtanken dere mennesker deler, det gir henne en god motivasjon til å "fighte" videre en liten stund til. Vi håper hun vender tilbake til "hjemmet" sitt på sykeheimen snart men vi tar dag for dag. 


Hus renoveringen :

Det er på tide med en staus oppdatering i fra huset. Innleggene har til nå vært litt på "etterskudd" i forhold til det vi har fått gjort. Nå tar vi en skikkelig status oppdatering.
Etter vinduene ble satt inn i fasaden så var det rot BIG TIME i huset. Vi har vært gode hele veien underveis til å holde orden men nå var det bare så BOMBA !
Vi tok en "hellidag" og shinet 2 etg. fullstendig...Vindu og dør i spisestuen er byttet ut. Vi valgte litt større vindu som er like de andre på fasaden og en dør med glass. Lyset bare flommer inn i rommet nå =))) Alle vinduer og dør er i fra Lunden Snekkerverksted
Tittei :))
Så skal det sies at snekkeren i hus har testet ut Biltema sin fugeskum og han mener det var meget meget god og kan absolutt anbefale denne dersom du bytter vinduer. Det eneste en må være obs på er at den ikke tåler frost og må dermed ikke oppbevares i bilen på vinterstid eller annen plass hvor det er frost. Det trenger ikke alltid å koste dyrt...dette er et rimeligere og BRA alternativ.


Jeg er ferdig med pussingen på laften...HURRA !!!!
Det siste vinduet i stue delen er også byttet. Nå er vi ferdig med vinduene i denne omgang. Det er fortsatt 2 stk som skal inn der hvor badet skal være og et i gavlen i stuen men det tar vi etterhvert.På bildet under ser du huset på fasade bak. Vinduet til venstre er byttet. De to som er på  tilbygget  ( ved siden av hverandre )skal byttes og har like rammer. Der skal badet bli. Det øverste på "loftet" har vi foreløpig ikke planer for men jeg vil tro vi setter på en ramme som deler det i 4.  


Det ble vist haugevis med bilder i dag men jeg tenkte det var greit å komme litt ajour med innleggene og hvordan vi ligger ann.
Det er snart klart for NIVÅ 2 !!  Stay tuned....

Ha en super duper fin Fredag. Jeg ser fram til en kveld "fri" og slappe av med film og snop. 

Heidå !

-Mona / @behindabluedoor  


Kommentarer

Populære innlegg