Litt små kvelds tanker og interiør bilder fra kjøkken og bad !

God kveld ! 
Innimellom så liker jeg å koble på slutten av kvelden med å skrive noen linjer og dele noen bilder på bloggen. I dag har vi hatt ryddedag hjemme. Vi har ryddet garage , loft på Garagen og boder. Nå har vi en tilhenger omtrent med søppel. Det føles bare så deilig å få kastet ting vi ikke bruker. Ting som er brukendes og som vi ikke kommer til å bruke går til gjenbruken. Jeg prøver å kaste minst mulig brukandes ting og heller gi det bort til gjenbruk ! 
Følelsen når man har vært gjennom alt og det skinner etterpå, det er FINT altså ! Alle blader/løv som lå blåst oppetter vegger hit og dit å alle veier er fjernet og nå er det vår rent på godt norsk. 

Innimellom slagene i dag hentet vi sønnen min André hos kjæresten. Han er 17 1/2 år og driver å øvelses kjører en del med oss. Han er flink å kjøre og tar det veldig fort, det værste for han er nok alt han må følge med på alle veier , rett og slett overblikk . Man skal ha tunga rett i munnen når man er ung og kjører bil, erfaringen kommer med årene. 
Råningen den er viktig den, uansett om hu mor sitter i framsete. Musikk må det streamers når det kjøres :) 
Synes det er morro og være med å lære bort det en selv sitter inne med av erfaringer. Jeg håper han ønsker å ta meg på den virkelige råningen også når det godkjente lappen ligger i pengeboka ...spørs om mamma er så populær da :))) 
Tiden vil vise ! 

Avslutter kvelden med noen bilder i fra insta profilen min @behindabluedoor , der deles det fortsatt interiør bilder i fra hjemmet vårt såkalt Villatverrteigen tilbake i tid ! 
Litt baderom og litt kjøkken ! 
Natta dere. Nå gleder jeg meg til i morgen og få installert den nye pcen og komme meg i gang med nye innlegg i fra huset. 

-.MonaPå gjensyn i morgen ❤️

Kommentarer

Populære innlegg