BE SMART !

Hei !

Går du med planer om å pusse opp ? Jeg regner med at 1 av 10 som er innom bloggen min har tenkt tanken at det hadde vært greit å pusset opp litt. Noen velger å pusse opp ofte mens andre utsetter det opptil flere ganger for det krever litt, både tid og penger.

Det er ikke nødvendigvis store tiltak som skal til for å endre utseende i et rom. Du trenger å kunne håndtere litt verktøy dersom du gjør det selv men i dagens tider kan man jo google seg til det meste. 
Jeg har jo selv en veldig handy mann men i mange tilfeller liker jeg å finne ut av ting selv også og ikke alltid måtte spørre. Jeg har googlet mange ting i renoverings prossesen vår og jeg prøver meg fram. Jeg spør ikke om hjelp før jeg må...og det hender jeg MÅ det også. 
En ting som jeg vil ta fram i dette innlegget er Smart panel. Det brukes i utallige hjem om dagen.
Den nye katalogen fra Smartpanel.no er full av fine farger og løsninger. Link til katalogen finner du etter bildene.
Vi skal bruke smart panel i stue taket og på soverommene. Det er så mye fine farger  og jeg blir liksom så "happy" av å se på bildene !!!

Se og bli inspirert .Bilder er hentet i fra Google søk - "smartpanel ".

Serien "Harmonisk " 
Serien, "Naturligvis "Serien "Urbant Liv "

Jeg blir ihvertfall inspirert av disse bildene, både farger og interiør.

Vil du se mer kan du bla i katalogenen deres :  Fargeinspirasjon til ditt hjem !Farger og farge koder finner du i brosjyren. Jeg liker veldig godt de Blå tonene :)

Ha en fin Mandag :)

-Mona
Kommentarer

Populære innlegg