Gleden blir stor !

Hei !  ( Renovering/oppussing )

Tusen takk til alle som var innom bloggen i går, gleden blir stor for meg når jeg når ut til så mange med et innlegg om en flott butikk som XL ! Statistikker betyr lite for dere men for meg er det starten på noe nytt. Jeg jobber meg i mot nye mål for fremtiden ! Mer om det kan jeg ta i et personlig innlegg en gang, er flere innlegg jeg skulle hatt ut men det blir bedre når jeg får en pc som funker optimalt.
Har fortsatt ikke bestilt ny for jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken type.

Tilbake til "renoveringen" som jeg nå velger å skrive "oppussingen" i stedet fremover !
Det har vært noen fine ettermiddager i huset denne uken. Solen har skint og huset fylles av masse dagslys og det gir positiv energi. Humøret har vært på topp og vi har kost oss.
Det er ikke til å legge skjul på at enkelte dager var ikke alltid humøret like bra og stemningen like god når kulden bredde seg i hele huset og kroppen verket og var frossen. Da slet vi litt med motivasjonen...men vi holdt ut allikavel.
Dagens tips : Gi ALDRI OPP !!!

Ferdig malt tak både på kjøkken og spisetue og varme kabler lagt i kjøkken gulv så  var det klart for flyting av gulvet med avrettingsmasse. Jostein rørte og bar blandingen og fikk den ut på gulvet, jeg hjalp til med å måle opp og gjøre klar til røring !
Flytingen ble godkjent og vi er klare til å legge fliser. Jeg er så spent på flisene i fra Ulfven og hvordan resultatet blir. Det vil ta noen dager før jeg vet det. Først skal de legges og det blir vi nok ferdig med på Lørdag. Deretter skal de imprigneres en gang, så skal de fuges, så skal de imprigneres igjen. Mot slutten av neste uke er de nok ferdige ! 


Det er bare å brette opp ermene :)
Ha en fin Torsdag dere. Takk for at du tittet innom bloggen !

-Mona / Følg gjerne Behind A Blue Door på Facebook :)


Kommentarer

  1. Jeg beundrer dere Mona. Dere har et stå på mot som er helt utrolig. Ha en fin dag. Stor klem fra mamma

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg