I Gangen ( Inspirasjon ) !

God morgen dere !

I dag vil jeg dele noen bilder i fra hjemmet vårt. Tenkte å dele litt bilder i fra gangen vår. Vi har en yttergang og en innergang ( vist det er noe som heter innergang ) ! Jeg må blogge litt kjapt for PCen er i ferd med å takke for seg, selvfølgelig på et tidspunkt man trenger den mest. Viften har sluttet å virke og den stopper opp pga overoppheting, det er utrolig kjipt når en sitter midt i et innlegg så blir alt svart. Da må jeg vente til den er avkjølt og fortsette igjen....! Nok om det jeg måtte bare få det sagt, jeg har så mye på hjertet men det begrenser seg litt hvor mye man får ut her på bloggen når det blir slik. Må nok ha ny pc etterhvert men jeg er ikke som "mange" andre og bare går og kjøper straks behovet melder seg, jeg får "tyne ut restene av den"...!

I dag sper jeg på med litt bilder i fra hjemmet vårt, "Villatverrteigen" som det tidligere het ! 
Noen blir lei av alle renoverings  bildene ( vil jeg annta ) og synes det er greit å se noen "lysere og lettere" bilder innimellom. Gangen vår pusset vi opp i fjor Høst. Nydelig tapet i fra Storeys Wall, jeg likte den bare så utrolig godt. Kombinert med fargen Sanddyne i fra Nordsjø så synes jeg det ble bra ! Lister og dører er malt i Nordsjø Professional glans 80.


Rammen på veggen på venstre siden ( bilde under) er en ramme som jeg har malt.
Det var et speil i den tidligere men det knuste. Platen som var inni rammen har jeg tapensert med samme tapet som på veggen. Bilder er hengt på med sånn "grønn tyggis" greie til å henge på baksiden av bildene så de kleber på vegg :))Få å spe på med litt farge har jeg sprayet noen elementer med Fargen "Chill" i quick bengalack.
På veggen henger bilder av div oldeforeldre ! En vegg pappa som regel må titte på når han er her, så mimrer han litt tilbake til sine forfedre. Minner er godt å ha ! Glad i deg Pappa :)Møblene er gjenbruk kjøpt her og der  ! Jeg liker gamle ting. 
Ser man det nå kom jeg i mål med et innlegg i dag også. 

Ha en fin dag ! 
-Mona

Kommentarer

Populære innlegg