Detaljer som teller.....

Hei !

Innom bloggen her på denne Søndagen en aldri så liten tur. Etter middag er det godt og sette seg ned, slappe av litt og nyte en god kopp kaffe. Vi har fått gjort en del i huset nå i helgen og vi er i grunnen fornøyd med helgens innsats.
Jostein holder på med det elektriske og jeg har begynt med hele nye oppgaver og vet dere hva : DET ER FANTASTISK ! Jostein kommenterte tom til meg at han synes det var godt og se meg endelig gjøre noe annet, " and i totally agree " :)) Det er godt og gjøre lettere arbeid....!

Vi begynner så smått og gjøre oss klare til neste "nivå" i huset. Vegger skal gipses, det skal sparkles osv. ! Mange planer for slutt resultatet er lagt for en stund siden, som feks, kjøkken, fliser til kjøkken og type vedovn vi skal ha. Fargevalg de forskjellige plassene er så godt som i boks, belysning er nesten avgjort, fargevalg til lafte vegger er klart og ja...det er mye som skjer fremover.

Tenkte jeg kunne vise dere i dette innlegget hva slags ved ovn vi har valgt.
Jeg har leeeeenge gått og "siklet" etter en såkalt rundovn som jeg kaller det. Jeg synes de er helt nydelige og har en utrolig fin og nostalgisk sjarm over seg. Jeg ser på en ved ovn som et møbel i hjemmet. Den stiller på lik linje som en sofa eller et bord, den utgjør en del av rommet.
Typen ovn jeg hadde i tankene lurte jeg veldig på hvordan vi skulle få tak i...! Jeg viste at man kunne få tak i de brukte på et par nett steder ! Jostein hadde ikke kjempe lyst på en brukt ovn...vi havnet litt i tenke boksen.
Tilfeldig i et Lev Landlig interiør blad kom jeg over en annonse over akkurat denne ovnen som jeg hadde siklet etter, det var tom en norsk forhandler. Jeg tok kontakt med de over mail og etter noen "samtaler" og planlegging har vi nå ordrebekreftelsen i orden på denne vakre ovnen.
Jeg gleder meg BIG TIME til vinteren når den skal tas i bruk....
Nå venter du nok på bilder av hvordan den ser ut....

Her kommer det, den kjøper vi hos Klassisk varme


Den heter Westbo Classic, den fås også i hvit og sort Trykk på link for mer info...)


Som sagt så er den et møbel i seg selv. Det er en investering i et vakkert produkt.


Klassisk varme selger også nydelige kakkelovner. De har mye flott ta en titt på nettsiden deres og bli inspirert :)


Mer av kjøkken, fliser og fargevalg kommer fremover. Stay tuned :)

Ha en fin Søndag kjære lesere :)

-Mona

Kommentarer

Populære innlegg