Vær litt vågal ...med Ulfven !

God kveld i stua, eller er det Kansje på sengekanten ? 

Tror nok de fleste holder ut lengre på kvelden enn det min kjære mann og jeg gjør... Vi er tidlige i seng ! Han  MÅ ha sin dose søvn og minimum 7, 5  timer og jeg må plusse på et par ekstra timer utover den grensen ! 
I dag ble det litt lang arbeids dag i huset, vi strakk strikken litt lengre enn vi pleier for vi bare måtte bli ferdig med å legge fliser på kjøkken gulvet. På Mandag ettermiddag skal de imprigneres ! Jeg tar dere igjennom legge prosessen på disse flisene i beg av uken ! 
Jeg har fått kjøpt meg ny PC nå og den er til og med blitt forsikret så nå skal det jobbes framover med hus og skriving. Har ikke fått tid til å pakke den ut enda og den tar nok litt tid å innstalere så det får bli på Mandag, gleder meg til det. Blir fantastisk å skrive et innlegg å bli ferdig med det i stedet for i 3 etapper i løpet av en dag. 
 
Siden vi i dag har lagt fliser i fra  Ulfven , Martokanske Sementfliser  laget i  Vietnamn så vil jeg deg dele litt inspo bilder med dere her på bloggen . Bildene er hentet i fra  
ulfven. no og jeg aner ikke i hvem sitt hjem :) 
Ulfven flisene har litt vågale mønstre og farger men jeg synes det er litt gøy å være vågal og litt frekk på samme tiden. En flis kan gjør et helt rom ! Jeg håper virkelig at helheten i min design visjon på kjøkkenet vil klaffe med flisene! De er nesten som en karusell... Men det tar vi over helgen :)) Du får et sneek peek i fra arbeidet i dag :) 

Se og nyt alle de kule, røffe og fantastiske flisene du kan få kjøpt !
Våg å være litt vågal ! 


Du kan også bruke flisene til å lage bordplate på møbler, kjempetøft vist du har et kult understell ! 


Det finnes så mye kult å gjøre med fliser , det er bare fantasien som setter grensen !
Mer info finner du hos ulfven ! 

Ha en god natt , nå slukkes lyset :)
-Mona 

Kommentarer

Populære innlegg