Drømmekjøkken !

Hei ! ( Renovering )
Det ble ikke noe innlegg her i går. Det ble rett og slett ikke tid. Kjøkkenet kom på dagen. Det var litt å bære på ! Vi måtte ringe på litt assistanse  i fra svigerfar ettersom jeg ble "for kort i den ene enden " til å løfte på de høyeste skapene. Tunge var de også :) 
Vi kjøpte kjøkkenet hos Drømmekjøkken I Stavanger. Kjøkkenet kom med transport i fra Ballingslöv i Sverige. Koselig Svenske som rygget den svære bilen inn i den trange gaten i sentrum. Han lurte på om vi synes han gjorde en god jobb ang ryggingen og det viste vi "tommel opp " for begge to. Pallene ble dratt inn i fra hovedgaten og inn i tunet og helt inn til inngangene bak huset. Kunne ikke kommet lengre inn så det var bra ! 
Et par uker til så kan vi nok begynne å montere. I dag skal det legges varme kabler og i neste uke blir det nok flytting av gulvet, så blir det fliser og deretter montering. Noe i den retningen. Vi tar det litt som det kommer. Ting går ikke alltid helt som planlagt . 
I dag blogger jeg i fra "blogger appen" på telefonen. Da blir bildene mindre og jeg får ikke laget skikkelig innlegg men det får funke innimellom. Det tar for lang tid når pcen slår seg av hele tiden, da må jeg lage innlegg i etappe vis. Men men alt går. 
Deler litt bilder fra kjøkken leveransen i går:) Dere må jo være med på "hele greia" i prosessen :))

Well Done :)


Etter kjøkken leveransen var det henting av sønnen min på skolen, middag, en hvil på sofaen og deretter en tur til Lyngdal. Vi hadde med de to nevøene våre til Lyngdal en tur. Måtte ha en stoppe pause  på en tur som tar en 1/2 time da den ene av de sovnet i bilen. Vi fikk beskjed om at de ikke måtte sove i bilen på veien. Så da ble det pause med is i solen..
En fin ettermiddag med to livlige krabater. Da må det jobbes litt og vi sier God Helg !
Klem fra oss ! 

Kommentarer

Populære innlegg