På pallen.... ( inspirasjon ) !

Hei !

Jeg var innom en blogg i går som heter Bo Naturlig . I et av innleggene hennes delte hun et bilde og link til gjenbruk av paller. Jeg trykket på linken  og kom inn på en side hvor det var over 40 måter og tenke nytt og gjenbruk av paller på. Noe så enkelt som paller som stort sett kastes har så uendelig mange kule ting de kan brukes til...!
Dette måtte jeg også bare dele videre :)

Se selv... ( bilder i fra Kilden Nyheter )
Blir du like imponert som meg ??? Det er jo så mye stilig :)
Vil du se mer så trykk på linken :  40 måter å bruker paller på 

*

Jeg har nå registrert siden min på Facebook og jeg blir glad om du går inn og "liker ".
Her er linken :  Behind A Blue Door  ( Follow me on Facebook )

Ha en fin Tirsdag =)

-Mona


Kommentarer

Populære innlegg