Shit happens !

Heisan !

I dag har jeg hatt en fin tur i heia med min kjære søster. En passelig runde og det gjør så godt med frisk luft og når solen skinner innimellom så blir det jo perfekt.
Vi plukket til og med noen hvitveis og det er sikkert vårtegn og at temperaturen går den rette veien.


Måtte bare dele et vår bilde med dere. 
Nå går det så det suser i huset, eller det går rette veien ihvertfall. I går kom det ny oljebasert heftgrunn i hus og jeg malte resten av taket med den :) Hurra for endelig bra resultat og at vi nå kommer oss videre. 


Det stoppet litt opp i videre planer for Jostein også når taket på kjøkkenet ikke ble ferdig. Han skal til med å prime kjøkken gulvet, legge varme kabler for deretter å flyte gulvet med avrettingsmasse.
Kjøkkenet kommer i neste uke og vi har en stund igjen før det kan monteres. Fliser skal også legges.
Flisene kom når det var fortsatt var snø og de er i fra Ulfven ,de har stått klare en stund !


Blir spennende med flisene, det gleder jeg meg til for de er litt "vågale " :)) Det er nok å gjøre og som sagt så er Jostein litt på etterskudd i forhold til planen sin. Han fikk foret ut, isolert og gipset en vegg i gangen i 2 etg. om ikke annet og det måtte jo gjøres før eller siden. 

Jostein er ikke den som sier flest "stygge ord" så når jeg da hører de kommer ut høyt og tydelig da skjønner jeg at noe er i gang. I går var et eksempel på det ! Når han begynte med lektene i høyden så glapp lekten og falt nedover og selvfølgelig rett i karmen på vinduet !!! ( han vet at han får høre dette på bloggen..) Og slikt kan skje den beste , det ble et svært HAKK ! Jeg spurte han om ikke det var en reklamesjons ting det vist det hadde vært i jobb sammengeng og da svarte han : "jo egentlig så er det det " !!! Da svarte jeg: Vel da reklamerer jeg på det !  End of story, vi sa ikke så mye mer om det ! Shit happens !


Lene ( søster) var ute og trimmet og kom innom :) Koselig. Vi tar imot besøk det er bare å rope inn i bakdøra :)

Jostein fikk sparklet veggen før vi gikk hjem så han rakk sannelig mye i går ettermiddag I dag blir det maling av taket med fargen det skal ha, Jostein skal sparkle og gjøre noe annet men først er det middag :)

Ha en fin dag :) Takk for besøket på bloggen !

-Mona
Kommentarer

Populære innlegg