Det er bare GØY !

Hei på deg :)

Først og fremst 1000 takk for at over 100 stk har valgt å "like" Behind A Blue Door på Facebook på bare 2 dager. Det er jeg takknemlig for. Jeg valgte å lage en egen konto på Facebook som er offentlig og når ut til flere. Jeg har stort sett bare delt innleggene i fra bloggen på privaten i tilegg til at mamma og pappa er trofaste "delere". Tusen takk mamma og pappa, Glad i dere !

På Facebook velger jeg å dele både Blogg innlegg og Instagram bilder så det blir mye Interiør på den kontoen. Vil du følge meg så trykk på linken ---->>>  Behind A Blue Door !Det går freomver dag for dag i huset. To DO lista har fått strøket et par linjer. Dessverre kunne ikke elektrikeren komme denne uken men Jostein kan panele og gipse veggen på kjøkkenet.
Han ble i går ferdig med det elektiske. Det gjenstår et par ledninger til høytalere i taket og internett kabel så er vi Good 2 go :)
Vet dere hva : Det føles Fantastisk å være ferdig så langt med all gammel dritt. Nå pusser vi rett og slett opp. Når man begynner med sparkel, maling og slikt så er man på rett kurs. Det er helt sykt hvor mye ledninger som har gått med i disse 4 rommene...
De trekkes hit og dit og alle veier, alt skal nytt. Det skal ikke være brann fare i det gamle huset pga av gamle ledninger iallefall. Det gjøres ordentlig.


Jeg har pusset listene på dørkarmen i mellom de to stuene. Etter pussingen vasket jeg de med salmiakk vann og det samme gjorde jeg med laften i den lille stuen. Jeg prøvde meg også på Fuging i mellom noen store lafte sprekker. Dette har jeg aldri gjort før men jeg måtte jo prøve meg.
Det funket ikke for å si det sånn, eller det ble ikke fint så jeg valgte  droppe fugingen og heller ha litt store sprekker enkelte plasser. Plasser hvor jeg ikke kom til å få fjernet "dritten" inni veggen brukte jeg fein kutteren. Den rensket godt opp. Det var tips i fra Jostein å bruke den. Funka det mannen min. 
 Godt å få vasket vekk gamle rester.


Blek og sliten men jeg har fått ny motivasjon....

Listene er klare for sparkel og deretter kvist og sperregrund. Hiv og hoi hur det går.....Ha en fin fin dag dere og takk for at du svinger innom :)

-MonaKommentarer

Populære innlegg