XL bygg - Flekkefjord !

Hei !

Vi er nå inne i den såkalte "oppussings fasen" i huset. I mine øyne er forskjellen på renovering og oppussing denne, renovering: vi river ned og bygger opp, oppussing: vi sparkler ,maler, beiser osv de tingene som viser resultatene. Den gøyeste fasen ! Det er gøy med maling og farger :)
I Villatverrteigen brukte vi mye Nordsjø malings produkter så jeg har ganske så god erfaring med disse. Det er en god maling og jobbe med.
Det er med stor glede at jeg nå har inngått samarbeid med XL bygg Flekkefjord og Terje på malings avdelingen.
Fra nå av er det Nordsjø og XL Bygg sine produkter på malings fronten som skal brukes/testes ut !


Det er viktig for meg med god service i en butikk, det har egentlig alt og si ! Vi husker positive kjøp med god kundebehandling. Terje (bilde over ) og teamet på XL Bygg Flekkefjord er alltid behjelpelige og hyggelige. De har god kompetanse innen faget og spør du malermester Terje om noe så er det ikke en ting han ikke kan svare på. Det liker jeg, for jeg lurer av og til på mye rart.
Mange av dere har Kansje ikke erfaring med Nordsjø sine malinger og velger alltid det gode gamle merke som alltid har vært på banen men jeg kan trygt anbefale dere å prøve den. Vi har malt huset vårt i Nordsjø maling og vi ( mannen og meg) synes begge den hadde "fin flyt" og er god å arbeide med. 
En ekstra bonus er at de er gode på pris, de kjører konkurranse dyktige priser !
God pris liker vi alle :) 
Skal du male huset nå i vår og bor i distriktet? Ta deg en tur på Xl til Terje og jeg skal garantere deg at du går ut med en 10 liter eller 2 av enten  One Super Tech eller Tinova Premium Exteriør !Nå gleder jeg meg til å MALE !!!


Ha en fin dag og takk for at du tittet innom. 

Følg gjerne Behind A Blue Door på Facebook ! 
Vi blogges, Mona 

Kommentarer

Populære innlegg