For en dag !

Heisan og god kveld i stuen !
Avgjørelsen i går om å reise en tur på mine foreldres hytte var bare så definitivt det rette og gjøre. Solen skinte i fra skyfri himmel både i går og i dag. Vi satt ute og nøt solen , vi fikk gått en fin tur og i dag kom min søster på besøk med hennes to herlige gutter. Mine fine nevøer.
Det ble et par dager som virkelig var etterlengtet, det kjente vi virkelig når vi først kom oss på plass.
Av og til må man bare sleppe alt man har i hendene og bare gjøre det som kroppen behøver, slappe litt av selv om det er 1000 ting som sko vært gjort. Jeg klarer fint å slappe av for kroppen min gir meg ikke noe valg ofte men mannen min derimot...han må liksom bare få ting gjort, han slapper av på kveldene da etter endte timer med arbeid.

Nå er det straks ny uke og nye muligheter. Jeg må få tatt det kjøkkentaket og det er prio 1 denne uken.

Enn så lenge, nyt denne kvelden.
Deler litt bilder med dere i fra helgen. Det var påske følelse på etterskudd :)

Bilde 1-3 - Håland, Kvinesdal, Vest Agder
Bilde 4 : Nesjen, Kvinesdal, Vest Agder !


Bilder under i fra hytta :


Til venstre min søster Lene, Hunden Turbo, Meg og min nevø Sander og Jostein ( min mann)


Mine nevøer Ruben ( 5) og Sander 3 1/2 spiller fotball.


Min søster Lene, Ruben med bamsen Roberto, Sander og meg =)


"sisters"- Love you 4 Ever "syste mi "


En fantastisk helg rett og slett, den trengte vi virkelig !

Ha en fin kveld. Vi blogges :)
-Mona

Kommentarer

Populære innlegg