Imprignering av Ulfven Fliser !

Hei !

Ulfven selger både imprignerte fliser og uten imprignering. Typen jeg valgte er selvfølgelig uten imprignering og det blir ganske mye ekstra arbeid. Men...hva gjør vel det når man har god tolmodighet :)) Det er bare å følge oppskriften.


Den er enkel å påføre, trekker fort ned i flisen og tørker fort men det skal gå antall timer før neste strøk.
Filafob påsmurt...


Kaffepause....


Godt fornøyd etter vel utført arbeid og en smule "påvirket" av Filaboens sterke lukt, er nok en fordel å bruke maske eller lufte godt når den påføres....Ferdig med 1 strøk. I dag skal jeg påføre strøk nr 2 og i morgen skal det fuges. Strøk nr 3 skal på etter fuging og da er er ferdige! Når gulvet er helt ferdig skal det dekkes all over og så skal rommet males for deretter å montere kjøkken !
Det er så GØY når man begynner å se resultater etter all slitet...Jeg er SÅ fornøyd med dette gulvet, sammen med kjøkkenet kommer det til å bli et utrolig trivelig rom.

Nei...nå er det snart arbeid igjen ! Heldigvis fikk jeg ut et innlegg i dag. Styrer litt med denne nye pcen, kjøpte en liten Mac og systemet er helt annerledes enn jeg er vandt til så det må gå seg til !

Håper akkurat du som titter innom bloggen får en super duper ettermiddag.
Trenger du en GOD klem så sendes den herved til deg, noen trenger av og til en ekstra klem.

Dagens tips: Gi en ekstra klem til en som behøver den ! Jeg sender en til mamma, pappa og "Bjørg" !

Heidå, Mona .


Kommentarer

Populære innlegg