Fuging av Ulfven Fliser !

Hei hei...!

Fredag...igjen !!! Hvor blir dagene av ??? Eller jeg skjønner jo hvor dagene blir av for når man har mye å gjøre så går tiden litt for fort, denne måneden ble bare borte og snart er det 1 mai og så 17 mai, du verden !
I går fikk vi fuget flisene. Ulfven hadde sendt 7 kg fugemasse til 16 m2 fliser og det ble litt i minste laget til tross for at vi har 5 esker med fliser igjen..  Vist du vurderer slike tykke fliser noen gang så husk å beregne godt med fugemasse. Når du bruker grovtannet sparkel slik som vi gjorde så går det ekstra mye fug. Panikken tok nesten Jostein når han så vi fikk for lite masse. Han liker svært dårlig når en begynner på noe og ikke blir ferdig med det. Vi klippet av en bit av merkelappen på sekken og tok en en tur på XL for å se om vi kunne ha så flaks at de hadde inne, klokken var også blitt mye  2 min på seks ( de stengte 18.00) så for han inn i butikken og "sannelig min hatt" så hadde de akkurat rett type og farge.
Vi var reddet og kunne gjøre det ferdig.
Jostein fuget fliser og jeg ryddet rundt omkring. Når fugene hadde tørket en stund begynte jeg å vaske bort sløret på toppen.
Jostein tok over vaskingen av flisene når han var ferdig, han labbet rundt med bæreposer på beina.
Kona i huset ( meg ) er drit redd for å skrable opp de fine flisene vist han hadde sko på beina for tenk om det hadde hengt igjen en liten sten under skoen som lagde riper...( de tåler nok mer en som så )

Før når vi har lagt fliser så har Jostein brukt en svamp til å gjøre rent med. Denne gangen hadde vi kjøpt et sånn rengjørings sett og det funka virkelig. Det forenklet rengjøringen veldig mye ! Kan absloutt anbefales.Fint så lenge det varer ...


Jeg valgte en lys grå fug. Gikk ut i fra den lyseste grå fargen i mønsteret.Synes det ble utrolig fint :) Når jeg nå får imprignert den siste gangen så kan kjøkkenet males. Skillet mellom gulv og laft ( bildet over) skal pusses og males, da må jeg si det kommer seg veldig i dette rommet. Jeg gleder meg sinnsykt til kjøkkenet skal begynnes på til uken . Det kommer nok til å ta sin tid å montere men det blir liksom et fullverdig rom når det kommer innredning på plass :)

Nå tar vi Fredag`s fri !
Nyt helgen kjære lesere.

Klem fra meg, Mona


Kommentarer

Populære innlegg